Iga registreeritud kasutaja saab oma andmed meie andmebaasist kustutada. Konto kustutamise alustamiseks ava mobiilirakenduses jaotis 'Settings' (Seaded) ja vali nupp 'Delete account' (Kustuta konto). Avaneb hüpikaken; lükka nuppu 'Slide to delete'. See toiming eemaldab jäädavalt sinu nime, e-posti aadressi, lisatud sõidukid ja kõik seotud tokenid. Vaata allolevaid ekraanipilte:
Pane tähele, et see toiming ei kustuta lisatud asukohti ja seadmeid. Saad asukohad ja seadmed enne konto kustutamist käsitsi kustutada või võtta abi saamiseks ühendust meie toega vestluse või e-posti teel.
Kui soovid kustutada konkreetseid andmeid, kuid konto alles jätta, ega leia selleks võimalust mobiilirakendusest ega haldusportaalist, võta abi saamiseks ühendust meie klienditoega.


