Kiekvienas registruotas naudotojas gali ištrinti savo duomenis iš mūsų duomenų bazės. Norėdami pradėti paskyros ištrynimą, mobiliojoje programėlėje atidarykite skiltį 'Settings' (Nustatymai) ir pasirinkite mygtuką 'Delete account' (Ištrinti paskyrą). Atsidarys iššokantis langas; tiesiog perbraukite mygtuką 'Slide to delete'. Šiuo veiksmu visam laikui bus pašalinti jūsų vardas, el. pašto adresas, pridėti automobiliai ir visi susiję prieigos raktai. Žr. ekrano nuotraukas žemiau:
Atkreipkite dėmesį, kad šis veiksmas neištrina pridėtų vietų ir įrenginių. Vietas ir įrenginius galite ištrinti rankiniu būdu prieš pradėdami paskyros ištrynimą arba kreiptis į mūsų palaikymo komandą pokalbiu ar el. paštu.
Jei norite pašalinti konkrečius duomenis, bet išlaikyti aktyvią paskyrą, ir nerandate tokios galimybės mobiliojoje programėlėje ar administravimo portale, kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimą.


