Jokainen rekisteröitynyt käyttäjä voi poistaa tietonsa tietokannastamme. Aloita tilin poistaminen avaamalla mobiilisovelluksen 'Settings' (Asetukset) -osio ja valitsemalla 'Delete account' (Poista tili) -painike. Näyttöön avautuu ponnahdusikkuna; liu'uta 'Slide to delete' -painiketta. Tämä poistaa pysyvästi nimesi, sähköpostiosoitteesi, lisäämäsi ajoneuvot ja kaikki niihin liittyvät tunnisteet. Katso kuvakaappaukset alla:
Huomaa, että tämä toiminto ei poista lisättyjä kohteita ja laitteita. Voit poistaa kohteet ja laitteet käsin ennen tilin poistamista tai ottaa yhteyttä tukeemme chatissa tai sähköpostilla.
Jos haluat poistaa tiettyjä tietoja mutta säilyttää tilisi etkä löydä siihen vaihtoehtoa mobiilisovelluksesta tai hallintaportaalista, ota yhteyttä asiakastukeemme.


