Ikviens reģistrēts lietotājs var dzēst savus datus no mūsu datubāzes. Lai sāktu konta dzēšanu, mobilajā lietotnē atveriet sadaļu 'Settings' (Iestatījumi) un izvēlieties pogu 'Delete account' (Dzēst kontu). Parādīsies uznirstošais logs; vienkārši pavelciet pogu 'Slide to delete'. Šī darbība neatgriezeniski dzēsīs jūsu vārdu, e-pasta adresi, pievienotos transportlīdzekļus un visus saistītos marķierus. Skatiet ekrānuzņēmumus zemāk:
Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī darbība nedzēš pievienotās vietas un ierīces. Vietas un ierīces varat dzēst manuāli pirms konta dzēšanas vai sazināties ar mūsu atbalsta komandu tērzēšanā vai pa e-pastu.
Ja vēlaties dzēst konkrētus datus, saglabājot aktīvu kontu, un nevarat atrast šo iespēju mobilajā lietotnē vai administrēšanas portālā, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu atbalstu.


