Pāriet uz galveno saturu

Konta dzēšana

J
Autors: Juhan Harm

Ikviens reģistrēts lietotājs var dzēst savus datus no mūsu datubāzes. Lai sāktu konta dzēšanu, mobilajā lietotnē atveriet sadaļu 'Settings' (Iestatījumi) un izvēlieties pogu 'Delete account' (Dzēst kontu). Parādīsies uznirstošais logs; vienkārši pavelciet pogu 'Slide to delete'. Šī darbība neatgriezeniski dzēsīs jūsu vārdu, e-pasta adresi, pievienotos transportlīdzekļus un visus saistītos marķierus. Skatiet ekrānuzņēmumus zemāk:
​
​
​

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī darbība nedzēš pievienotās vietas un ierīces. Vietas un ierīces varat dzēst manuāli pirms konta dzēšanas vai sazināties ar mūsu atbalsta komandu tērzēšanā vai pa e-pastu.
​

Ja vēlaties dzēst konkrētus datus, saglabājot aktīvu kontu, un nevarat atrast šo iespēju mobilajā lietotnē vai administrēšanas portālā, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu atbalstu.

Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?