Każdy zarejestrowany użytkownik może usunąć swoje dane z naszej bazy danych. Aby rozpocząć usuwanie konta, przejdź do sekcji „Settings” (Ustawienia) w aplikacji mobilnej i wybierz przycisk „Delete account” (Usuń konto). Pojawi się okno, w którym wystarczy przesunąć przycisk „Slide to delete” (Przesuń, aby usunąć). Spowoduje to trwałe usunięcie Twojego imienia i nazwiska, adresu e-mail, dodanych pojazdów i wszystkich powiązanych tokenów. Zobacz zrzuty ekranu poniżej:
Pamiętaj, że ta procedura nie obejmuje usunięcia dodanych lokalizacji (Sites) i urządzeń (Devices). Możesz usunąć je ręcznie przed usunięciem konta lub skontaktować się z naszym zespołem wsparcia przez czat lub e-mail.
Jeśli chcesz usunąć określone dane, zachowując aktywne konto, i nie możesz znaleźć tej opcji w aplikacji mobilnej ani w portalu administracyjnym, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.


